Proiectul privind aducerea celor 40 de autobuze in municipiul Suceava a fost admis VIDEO

de: www.informatiata.ro

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca proiectul privind aducerea celor 40 de autobuze electrice a fost admis."O veste buna, proiectul pe care le-am depus la ADR, privind Sistemul Integrat de Transport Public Ecologic in municipiul Suceava, adica aducerea celor 40 de autobuze electrice, s-a aprobat. Proiectul a trecut de prima faza de evaluare. Am primit in aceasta saptamana o scrisoare din partea lor ca proiectul a fost admis. Urmeaza etapa urmatoare de evaluare tehnica si financiara", a declarat Ion Lungu.
Edilul a precizat ca daca pana acum data limita de depunere a acestor proiecte era 29 martie 2019, acum s-a prelungit pana pe 8 mai 2019.
"Asa cum se stie, noi am cerut inca de anul trecut sa se termine aceste depuneri la data de 30 iunie 2018, s-a mers la 31 decembrie 2018. S-a mai prelungit o data pana la data de 29 martie 2019. Acum iata ca este data de 8 mai 2019. Noi dorim sa se evalueze cat mai repede si sa semnam acordul de finantare, dar lucrurile merg destul de greu... Ramanem in continuare optimisti ca vom reusi sa semnam acordul de finantare si sigur ca ne dorim sa ajunga aceste autobuze cat mai repede la Suceava", a precizat Ion Lungu.


Stiri asemanatoare:

instruire alegeri europarlamentare  Pregatiri pentru alegerile europarlamentare, la Prefectura SuceavaPregatiri pentru alegerile europarlamentare, la Prefectura Suceava
Institutia Prefectului Judetul Suceava a demarat pregatirile pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+