Restrictii de circulatie de Ziua Nationala a Romaniei pe mai multe strazi din municipiul Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
30.11.2018

Cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, pe Esplanada Casei de Cultura Suceava, platoul din fata Palatului Administrativ, respectiv strada Stefan cel Mare se vor desfasura ceremonii militare si religioase.
Astfel, Politia locala Suceava a dispus masuri de blocare a traficului intre orele 07.00 -19.00 pe urmatoarele strazi:strada Nicolae Balcescu, intre sens giratoriu Cinema Modern si sens giratoriu McDonalds; strada Aleea Nucului, intre strada Stefan cel Mare si strada Vasile Bumbac; strada Libertatii, intre strada Stefan cel Mare si strada Vasile Bumbac;str. Mitropoliei, de la intersectia cu strada Stefan cel Mare pana la intersectia semaforizata cu bulevardul Ana Ipatescu; strada Stefan cel Mare, de la intersectia cu strada Nicolae Balcescu pana la intersectia cu bulevardul Ana Ipatescu.
Vor fi inchise circulatiei rutiere si vor fi eliberate de autovehicule: in intervalul 30 noiembrie, de la ora 19.00 - 01 decembrie, pana la ora 22.00, strada Nicolae Balcescu - zona Parcare; in intervalul 30 noiembrie, incepand cu ora 16.00 - 01 decembrie, pana la ora 22.00, strada Stefan cel Mare, zona Parcare si zona BCR - BRD.
"Politia locala Suceava va mentine starea de liniste si ordine pe tot parcursul Zilei Nationale a Romaniei, va aplana eventualele stari conflictuale pentru a combate si preveni actiunile rau intentionate", a precizat Ovidiu Doroftei, seful Politiei Locale Suceava.


Stiri asemanatoare:

mort de frig Barbat gasit mort  de frig, intr-un sant, chiar de nepotul sau Barbat gasit mort de frig, intr-un sant, chiar de nepotul sau
Barbat de 40 de ani, din Moldova Sulita, gasit mort intr-un sant, dupa ce a zacut in frig o noapte intrega si cel mai pr...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+