Restrictii de circulatie de Ziua Nationala a Romaniei pe mai multe strazi din municipiul Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
30.11.2018

Cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, pe Esplanada Casei de Cultura Suceava, platoul din fata Palatului Administrativ, respectiv strada Stefan cel Mare se vor desfasura ceremonii militare si religioase.
Astfel, Politia locala Suceava a dispus masuri de blocare a traficului intre orele 07.00 -19.00 pe urmatoarele strazi:strada Nicolae Balcescu, intre sens giratoriu Cinema Modern si sens giratoriu McDonalds; strada Aleea Nucului, intre strada Stefan cel Mare si strada Vasile Bumbac; strada Libertatii, intre strada Stefan cel Mare si strada Vasile Bumbac;str. Mitropoliei, de la intersectia cu strada Stefan cel Mare pana la intersectia semaforizata cu bulevardul Ana Ipatescu; strada Stefan cel Mare, de la intersectia cu strada Nicolae Balcescu pana la intersectia cu bulevardul Ana Ipatescu.
Vor fi inchise circulatiei rutiere si vor fi eliberate de autovehicule: in intervalul 30 noiembrie, de la ora 19.00 - 01 decembrie, pana la ora 22.00, strada Nicolae Balcescu - zona Parcare; in intervalul 30 noiembrie, incepand cu ora 16.00 - 01 decembrie, pana la ora 22.00, strada Stefan cel Mare, zona Parcare si zona BCR - BRD.
"Politia locala Suceava va mentine starea de liniste si ordine pe tot parcursul Zilei Nationale a Romaniei, va aplana eventualele stari conflictuale pentru a combate si preveni actiunile rau intentionate", a precizat Ovidiu Doroftei, seful Politiei Locale Suceava.


Stiri asemanatoare:

cercetari crima Tanar de 20 de ani, injunghiat mortal de un italian venit la el in vizita. Cei doi iubeau aceeasi feTanar de 20 de ani, injunghiat mortal de un italian venit la el in vizita. Cei doi iubeau aceeasi fe
Crima pe fondul geloziei, la Vatra Dornei, vineri dupa amiaza. Un italian a ucis cu cutitul un tanar de 20 de ani, chiar...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+