Salariile angajatilor din administratia publica locala ar putea creste de anul viitor

de: www.informatiata.ro
Translate in English
20.06.2014

Declaratia a fost facuta de catre vicepremierul Liviu Dragnea. Deja din luna iulie a.c., peste 6.300 de alesi locali vor primi lefuri majorate.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat la Tulcea, ca majorarea salariilor angajatilor din administratia publica locala ar putea fi pusa in practica anul viitor. "De la 1 iulie, primarii vor fi remunerati pe grila unica de salarizare si trebuie sa ne gandim serios de cand putem sa introducem salarizarea unitara si in administratia publica locala. Sigur ca nu este usor in aceasta involburare politica generata si de atmosfera electorala sa facem acest lucru, dar deja din mediul privat primim solicitari de a ridica nivelul de salarizare din administratie. Cred ca anul viitor poate sa fie un an in care salariile pentru functionarii din administratia locala, in special, sa creasca", a afirmat vicepremierul Dragnea. Din luna iulie a.c., peste 6.300 de alesi locali vor primi lefuri majorate, dupa ce timp de sapte ani nivelul salarizarii acestora a ramas constant. Actul normativ aprobat la inceputul anului de parlamentarii romani nu prevede si majorarea lefurilor presedintilor consiliilor judetene.


Stiri asemanatoare:

foto Wikipedia Ambasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii BucovinaAmbasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii Bucovina
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va dona carti Bibliotecii Bucovinei "I.G. Sbiera" Suceava. La Biblioteca Bucovin...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+