Salonul International de Arta Fotografica, la Muzeul de Istorie Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
14.12.2017

Vernisajul va avea loc, vineri, 22 decembrie, ora 12, la Muzeul de Istorie. Perioada de expunere va fi 22 decembrie - 15 ianuarie 2018.

Consiliul Judetean Suceava, Muzeul Bucovinei si Centrul Cultural Bucovina au organizat a XIV a editie a Salonului International de Arta Fotografica sub inaltul patronaj FIAP si AAFR. Sectiunile din acest an au fost "Open" si "Travel". La fiecare sectiune participantii se puteau inscrie cu maxim patru lucrari. Participarea la acest salon a fost libera pentru toti artistii fotografi din intreaga lume. In acest an participarea a fost numeroasa. Astfel, s-au inscris in competitie 433 de artisti fotografi din 47 de tari. Juriul international, format din Csaba Balasi, presedinte, M.FIAP, E. FIAP/G FIAP liaisson officer, Romania, Herbert Gmeiner, M.FIAP, HonEFIAP, Austria, Petru Gemanaru, A.FIAP, Romania, Vasile Paladean, AAFR, AAFU, photographer artist, Ucraina, Victor Rusu, AAFR, photographer artist, Romania, a acordat 18 premii pentru fiecare sectiune in total 36 de premii. Selectia s-a realizat din 3227 de fotografii ale artistilor fotografi, intrate in concurs, dintre care 1703 fotografii pentru sectiunea OPEN si 1524 fotografii pentru sectiunea Travel. Vernisajul va avea loc, vineri, 22 decembrie, ora 12, la Muzeul de Istorie. Perioada de expunere va fi 22 decembrie - 15 ianuarie 2018.


Stiri asemanatoare:

foto arhiva  Incendiu la o locuinta din localitatea Gramesti Incendiu la o locuinta din localitatea Gramesti
Incendiu la o locuinta din localitatea Gramesti, luni seara. Pompierii militari ai Garzii de Interventie Siret, impreuna...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+