Scandal in trafic si imbranceli intre un sofer si un politist, in final soferul e incatusat VIDEO

de:
Translate in English
26.07.2012

Soferul nu a vrut sa prezinte actele, mai mult, s-a blocat in masina si nu s-a suspus controlului.La un moment dat, agasat de comportamentul soferului, politistul ii deblocheaza masina prin geamul deschis si il scoate cu forta pe sofer dupa care il incatuseaza pe acesta. Pe fundal se aude cum soferul, care a filmat tot scandalul, il injura pe politist.

Scandal in trafic si imbranceli, intre un politist si un sofer. Incidentul a avut loc in municipiul Suceava, dupa ce soferul a fost oprit in trafic din cauza unei opriri neregulamentare si pentru ca nu purta centura de siguranta. Soferul nu a vrut sa prezinte actele, mai mult, s-a blocat in masina si nu s-a suspus controlului. El a motivat ca este in masina unui prieten si ca nu are actele masinii iar permisul sau este in masina proprie, parcata in fata locuintei. La un moment dat, agasat de comportamentul soferului, politistul ii deblocheaza masina prin geamul deschis si il scoate cu forta pe sofer dupa care il incatuseaza pe acesta. Pe fundal se aude cum soferul, care a filmat tot scandalul, il injura pe politist. In urma incidentului, soferul s-a considerat lezat si a depus plangere penala impotriva celor 3 politisti care l-au oprit in trafic, spune el, fara nici un motiv real. Politistul din filmare impreuna cu 2 colegi sunt acum cercetati penal de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava. Politistii implicati reclama ca soferul a fost cel care s-a purtat agresiv si le-a adus injurii dupa ce a fost oprit in trafic pentru un coltrol si a refuzat sa se legitimeze. Mai jos sunt explicatiile soferului, date pe youtube, dupa ce a facut postarea.
“Politistul din imagini ma observa in trafic si sare ca din gura de sarpe in fata masinii cu niste gesturi prin care personal cred ca se opresc oile pe la stana, nicidecum un semnal conventional prin care se opreste o masina. Eu semnalizez si opresc pe dreapata regulamentar (desi la acel semnal nu ar fi trebuit) si vine foarte agresiv la masina si imi cere documantele personale pe care nu le aveam asupra mea, acestea aflanduse in autoturismul personal (am fost oprit conducand masina unui prieten). Ii aduc la cunostinta faptul ca nu le am asupra mea si ii cer la randul meu sa se legitimeze, acesta refuzand categoric si devenind mai agresiv. Pe bancheta din spate erau cateva acte (facturi, comenzi de transport, balante de contabilitate) pe care acesta lea obeservat si a incercat sa deschida portiera din spate (insa aceasta are o problema) si a fortat-o in adevaratul sens al cuvantului... Vazand acestea am blocat toate 4 portiere deoarece am mai fost victima unui abuz comis de politia rutiera insa nu am avut dovezi... dupa care am scos telefonul si am inceput sa filmez... mai departe puteti vedea ce sa intamplat... Politia Romana - "Siguranta si incredere" Personal nu consider ca este o infractiune sa nu ai asupra ta documentele personale si din punct de vedere legal sunt convins ca nu este o infractiune! Dupa ce m-au arestat mau dus la politie unde un alt "agent" mia extras telefonul din buzunar si a inceput sa caute filmuletul in telefon insa nu era prea priceput dar totusi reusind sa citeasca sms` urile personale si sa vada cateva fotografii personale... intr-un final a gasit si filmuletul insa acesta nu putea fi sters fara a avea parola pe care doar eu o stiam. A mers cu telefonul intro alta camera...la conectat la un computer si a incercat sa formateze cardul de memorie (fara succes insa deoarece si aici ii cerea o parola). A reusit insa sa descarce filmuletul in computerul lor. Mentionez ca am depus plangere penala impotriva celor 3 agenti si consider ca voi avea castig de cauza deoarece mi-au fost incalcate mai multe drepturi... nu cred ca violarea corespondetei electronice si violarea informatiilor digitale cu caracter personal nu va fi pedepsita... Dati-va si voi cu parerea!”


Stiri asemanatoare:

foto arhiva Padurar cercetat pentru fals intelectual  dupa ce politistii au depistat in trafic un transport ilegPadurar cercetat pentru fals intelectual dupa ce politistii au depistat in trafic un transport ileg
Un padurar este cercetat pentru fals intelectual dupa ce politistii au depistat in trafic un transport ilegal de materia...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+