Scrisoare deschisa adresata de pesedistul Dan Cusnir lui Gheorghe Flutur. Atac dur la presedintele CJ Suceava

de: www.informatiata.ro
Translate in English
12.10.2016

Consilierul judetean PSD Dan Ioan Cusnir il ataca dur pe liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, presedinte al Consiliului Judetean. Cusnir a trimis presei sucevene miercuri o scrisoare deschisa, adresata lui Gheorghe Flutur, prin intermediul careia ii aduce acestuia mai multe acuze. Redam integral scrisoarea deschisa:

"Domnule consilier judetean al CJ Suceava, Gheorghe Flutur,
Privesc cu ingrijorare derapajele si razgandirile presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, adica a celui care inca, nu a inteles ca guvernarea PDL Boc Basescu (in care faceau orice ii taia capul) s-a incheiat. Presedintele Gheorghe Flutur, crezandu-se in mandatul 2008-2012 ca apropiat al tripletei Boc Basescu Udrea, perioada in care ceea ce visa noaptea se punea in aplicare a doua zi, i-a pus pe cei 21 Consilieri Judeteni PNL/PDL (grup din care faceti parte si dumneavoastra) sa voteze o hotarare de CJ prin care vroia sa faca o petrecere cu lautari la Bergamo, la invitatia prim vicepresedintelui PNL Diaspora, Robert Raducescu. Dupa Codul Penal, ceea ce a facut Gheorghe Flutur poate fi interpretat ca fiind "instigare" iar votul celor care au cazut in plasa sa pentru a-i satisface un moft (alesii judeteni PNL/PDL inclusiv dumneavoastra) poate fi interpretat ca "participare improprie". Presedintele Gheorghe Flutur a ignorat atentionarea facuta cu buna credinta de grupul Consilierilor Judeteni ai PSD, prin liderul de grup din CJ, care i-a explicat in cadrul sedintei, ca Targul din octombrie de la Bergamo, este un targ de bunuri de larg consum (de ex. oale, plapumi si macaroane) si nu unul de turism dar a fost persiflat atat de presedintele Gheorghe Flutur cat si de seful Departamentului de Turism din cadrul CJ Suceava, Claudiu Bradatan. Aproape ca nu ne mai surprinde faptul ca presedintele CJ, Gheorghe Flutur, a incercat aceasta deturnare a banului public pentru o paranghelie PDL-ista intr-un orasel din nordul Italiei in care, surprinzator va fi organizata la alegerile parlamentare o sectie de votare la adresa
Bergamo, Largo Guglielmo Rontgen 3/4, 24128 Bergamo (Bg).
Consilierii PSD Suceava, care au votat impotriva acestei hotarari, pentru ca au considerat ca este ilegala si imorala, asteapta cu interes sa vada explicatia pe care le-o va da presedintele Gheorghe Flutur Consilierilor PNL, pe care i-a pus intr-o situatie jenanta, sustinand acum ca nu este oportuna o deplasare pentru care acum doar doua saptamani se batea cu pumnul in piept. Ceea ce face presedintele Gheorghe Flutur este un spectacol jalnic si ne aduce aminte de guvernarea PDL, cand Roberta Anastase isi batea joc dupa bunul plac de voturile din Parlamentul Romaniei pentru a taia pensiile si salariile. Acum presedintele Gheorghe Flutur, continuand traditia PDL-ista, isi bate joc de voturile din Consiliului Judetean Suceava si de suceveni, intentionand sa foloseasca bani publici in scopuri politice pentru a-si satisface mofturile personale.
Eu unul, nu pot asista pasiv la derapajele si razgandirile presedintelui Gheorghe Flutur si analizez masurile si actiunile care trebuiesc intreprinse pentru revenirea la un climat de normalitate in cadrul Consiliului Judetean Suceava.
In acest spirit, domnule consilier judetean Gheorghe Flutur, ma adresez dumneavoastra, pentru ca impreuna sa il determinam pe presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, sa renunte la mofturile personale, sa adopte o conduita demna de aceasta functie, de reprezentarea noastra, a tuturor Consilierilor Judeteni, astfel incat derapajele si dispretul fata de banul public sa inceteze.
Vocea noastra, a Consilierilor Judeteni, este mult mai puternica decat o voce singulara, fie ea chiar si a presedintelui consilierilor PNL/PDL din CJ Suceava".

Dan Ioan Cusnir, Consilier Judetean, Presedinte Organizatia Municipala PSD Suceava


Stiri asemanatoare:

Calin Popescu Tariceanu alaturi de Stefan Alexandru Baisanu Calin Popescu Tariceanu vine la Suceava de Ziua BucovineiCalin Popescu Tariceanu vine la Suceava de Ziua Bucovinei
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Stefan Alexandru Baisanu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca liderul a...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+