Seful ISU Suceava, generalul Ion Burlui, onorat cu distinctia de excelenta pentru intreaga activitate FOTO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
26.06.2018

Generalul de brigada Ion Burlui, seful ISU Suceava, a primit din partea Prefecturii Suceava o distinctie de excelenta, in cadrul Sedintei Colegiului Prefectural de marti. Distinctia a fost inmanata de prefectul judetului Suceava, Mirela Elena Adomnicai, in prezenta subprefectului Silvia Boliacu.
Ion Burlui a fost onorat cu 'Distinctie de excelenta pentru intreaga activitate depusa in slujba sucevenilor si in coordonarea celor mai dificile situatii de urgenta'. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, 25 iunie 2018, decretul privind trecerea in rezerva a generalului de brigada Ion Burlui, din Ministerul Afacerilor Interne, la data de 30 iunie. General de brigada Ion Burlui s-a nascut in anul 1961, in comuna Malini, judetul Suceava. In anul 1983 a absolvit Scoala Militara de Ofiteri Activi din Bucuresti, scoala apartinand de Ministerul de Interne, fiind absolvent cu diploma de ofiter, arma Pompieri. In perioada 1985-1990, a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, iar ulterior a urmat doctoratul, fiind astazi doctor in economie.
Intreaga activitate a generalului Burlui este legata de gestionarea situatiilor de urgenta. In perioada 1983-1987 a fost comandat de pluton si ofiter instructor la Scoala militara de ofiteri activ a Ministerului de Interne. Incepand din 1987 a ocupat functiile de loctiitor de comandant, la Grupul de Pompieri Suceava, de comandant al Companiei de Pompieri Suceava, in perioada 1995-2004 fiind adjunct al comandantului Unitatii pentru logistica al Grupului de Pompieri Bucovina Suceava, iar intre anii 2004-2007 a fost sef serviciu la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava, nou infiintat. Din 2007, timp de 2 ani, a a fost prim adjunct al ISU Suceava, iar in 2009 a fost numit inspector sef al ISU Bucovina Suceava.
Generalul Ion Burlui are o experienta deosebita ca pompier, fiind prezent si activ in situatii de urgenta dramatice, care au impus si interventia sa in prima linie.


foto 1: Seful ISU Suceava, generalul Ion Burlui, onorat cu distinctia de excelenta pentru intreaga activitate FOTO
Stiri asemanatoare:

cercetari crima Tanar de 20 de ani, injunghiat mortal de un italian venit la el in vizita. Cei doi iubeau aceeasi feTanar de 20 de ani, injunghiat mortal de un italian venit la el in vizita. Cei doi iubeau aceeasi fe
Crima pe fondul geloziei, la Vatra Dornei, vineri dupa amiaza. Un italian a ucis cu cutitul un tanar de 20 de ani, chiar...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+