Site-ul Politiei Locale Suceava este functional incepand de marti VIDEO

de: www.informatiata.ro

Site-ul Politiei Locale Suceava este functional incepand de marti. Anuntul a fost facut de viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi. Acesta a amintit ca in urma cu mai bine de un an de zile la Politia Locala Suceava a fost implementata o centrala telefonica, unde toate apelurile sunt inregistrate. Potrivit lui Lucian Harsovschi, intr-un an de zile, la 0230.212.192, numarul Politiei Locale Suceava, au fost inregistrate 931 de apeluri."Daca la inceput, numarul apelurilor era mai mic, ulterior a crescut. Au fost luni in care am avut peste 100 de apeluri la Politia Locala. Astazi la un an distanta, o noua forma de comunicare este in functiune. Este vorba de site-ul politiei locale, care are adresa http://politialocalasuceava.ro. Acesta este functional incepand de marti", a declarat viceprimarul.
Costurile de realizare a site-ului au fost de 1.700 de lei si includ gazduire, asistenta tehnica si mentenanta pana la finele anului.
Lucian Harsovschi s-a declarat multumit de actuala conducere a Politiei Locale. "Cred ca in ultima perioada Politia Locala si-a facut treaba asa cum trebuie. Eu sunt multumit de actuala conducere. Se vede ca este mai multa implicare, Ovidiu Doroftei a adus un suflu nou de cand este la conducere institutiei", a completat viceprimarul.


Stiri asemanatoare:

foto Cuget Liber Suceava. Pretul gigacaloriei va creste la peste 448 lei din noiembrie VIDEO videoSuceava. Pretul gigacaloriei va creste la peste 448 lei din noiembrie VIDEO
Pretul gigacaloriei in municipiul Suceava va creste la 448,5 lei din luna noiembrie. Din aceasta suma populatia va plati...

expozitia - Arta si ceremonial la mesele regale
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+