Sucevenii platesc mai putin pentru a obtine pasaport, incepand cu 26 mai

de: www.informatiata.ro
Translate in English
28.05.2014

S-a redus valoarea taxei ce trebuie platita de solicitant la trezorerie.

Potrivit unui comunicat de presa al Prefecturii Suceava, incepand cu data de 26 mai 2014, taxa de 32 de lei, care trebuie achitata la trezorerie pentru obtinerea pasaportului simplu electronic sau temporar, s-a redus la 22 lei.Astfel, costurile pentru eliberarea unui pasaport incepand cu data de 26 mai 2014 sunt :222 lei pasaportul simplu temporar;292 lei pasaportul simplu electronic pentru persoanele cu varsta mai mare de 12 ani; 266 lei pasaportul simplu electronic pentru minori cu varsta sub 12 ani.
"Persoanele care au achitat taxa in valoare de 32 lei si nu au depus cerere de obtinere a documentului de calatorie pot recupera diferenta de 10 lei. Se vor prezenta la sediul Serviciului Public Comunitar de Eliberare si Evidenta a Pasapoartelor Simple cu chitanta, pe care se va confirma faptul ca nu a fost folosita, apoi vor depune o cerere la trezoreria unde au achitat-o", a precizat Florin SINESCU prefectul judetului Suceava.


Stiri asemanatoare:

foto Wikipedia Ambasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii BucovinaAmbasadorul SUA doneaza carti Bibliotecii Bucovina
Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, va dona carti Bibliotecii Bucovinei "I.G. Sbiera" Suceava. La Biblioteca Bucovin...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+