Tanar din Darmanesti ranit la schi, pe Partia Dealul Negru din Vatra Dornei

de: www.informatiata.ro
Translate in English
11.01.2019

Un tanar de 17 ani din comuna Darmanesti a ajuns la spital dupa ce a suferit un accident la schi. Joi, in timp ce se afla in vacanta in municipiul Vatra Dornei, acesta s-a deplasat pentru a schia pe Partia Dealul Negru. La un moment dat, tanarul s-a abatut de la traseul omologat al partiei, deplasandu-se cu schiurile pe o ruta ocolitoare dispusa, in apropierea pilonilor aferenti Telescaunului Vatra Dornei.
Ajuns in apropierea pilonului cu nr. 22, acesta s-a dezechilibrat si a cazut provocandu-si leziuni la nivelul piciorului drept, moment in care a fost observat de pasagerii care se aflau in telescaun.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Salvamont Vatra Dornei, care a procedat la acordarea primului ajutor, dupa care victima a fost preluata de un echipaj de ambulanta si transportata la Spitalul Municipal Vatra Dornei. La unitatea medicala, tanarul a fost diagnosticat cu fractura gamba, fiind transferat la UPU Suceava.


Stiri asemanatoare:

incendiu Corocaiesti Un cos de fum deteriorat a provocat un incendiu la o gospodarie din Corocaiesti FOTO Un cos de fum deteriorat a provocat un incendiu la o gospodarie din Corocaiesti FOTO
Un cos de fum deteriorat a provocat un incendiu la o gospodarie din satul Corocaiesti, comuna Veresti, sambata dimineata...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+