Tanara amendata cu 5.000 de lei dupa ce a fost prinsa cu tigari de contrabanda in valoare de 250 de lei

de: www.informatiata.ro
Translate in English
08.11.2018

O tanara de 22 de ani a fost amendata cu 5.000 de lei dupa ce a fost prinsa cu tigari de contrabanda. In data de 6 noiembrie, in jurul orei 15.30, femeia s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare in tara. Aceasta se afla intr-un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Bulgaria.
Politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, persoanei si bagajelor.
Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in bagajele personale ale femeii, cantitatea de 200 pachete de tigari, de provenienta ucraineana.
Tigarile in valoare de 250 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.


Stiri asemanatoare:

copil ranit Copil de 7 ani, cu un deget taiat, dupa ce s-a jucat cu o bardita impreuna cu verisorul sau Copil de 7 ani, cu un deget taiat, dupa ce s-a jucat cu o bardita impreuna cu verisorul sau
Copil de 7 ani, accidentat la o mana dupa ce adultii l-au lasat pe el si pe verisorul mai mare sa se joace cu bardita. S...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+