Tanara amendata cu 5.000 de lei dupa ce a fost prinsa cu tigari de contrabanda in valoare de 250 de lei

de: www.informatiata.ro
Translate in English
08.11.2018

O tanara de 22 de ani a fost amendata cu 5.000 de lei dupa ce a fost prinsa cu tigari de contrabanda. In data de 6 noiembrie, in jurul orei 15.30, femeia s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare in tara. Aceasta se afla intr-un autoturism marca Volkswagen, inmatriculat in Bulgaria.
Politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, persoanei si bagajelor.
Astfel, a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in bagajele personale ale femeii, cantitatea de 200 pachete de tigari, de provenienta ucraineana.
Tigarile in valoare de 250 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.


Stiri asemanatoare:

Chetrariu Iulian Soferul care a ucis o mama pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava iar pe fiica ei a ranit-oSoferul care a ucis o mama pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava iar pe fiica ei a ranit-o
Soferul de 26 de ani, care a spulberat pe trecerea de pietoni de la Tribunalul Suceava o mama si un copil in carut, a fo...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+