Targul de Nunti de la Shopping City Suceava se organizeaza intre 14 -17 februarie !

de: www.informatiata.ro
Translate in English
04.02.2019

Peste 40 de expozanti din toate domeniile au confirmat deja participarea la targul de la Shopping City Suceava si isi asteapta vizitatorii cu o abordare fresh si cele mai noi tendinte si idei in materie de nunti.

Viitorii miri sunt asteptati in perioada 14 - 17 februarie, la Shopping City Suceava, la o noua editie a targului de nunti - Trend Mariaj. Devenit un eveniment de traditie pentru suceveni, Targul de Nunti de la Shopping City Suceava a ajuns la a VI-a editie si isi propune, de la an la an, sa fie mai bogat in oferte, expozanti si surprize pentru vizitatori.
Desi nunta este un eveniment deosebit care incununeaza iubirea, organizarea acesteia poate fi solicitanta si stresanta, de aceea recomandarea specialistilor este ca viitorii miri sa fie informati, sa isi imparta sarcinile pe etape si sa le rezolve din timp. Asadar, toti cei care se pregatesc de nunta au ocazia sa descopere, in acelasi loc, o multitudine de oferte si servicii de care au nevoie pentru nunta, doar la Targul de Nunti din Shopping City Suceava, ce se desfasoara timp de patru zile, incepand de joi, 14 februarie pana duminica, 17 februarie, inclusiv.
Peste 40 de expozanti din toate domeniile au confirmat deja participarea la targul de la Shopping City Suceava si isi asteapta vizitatorii cu o abordare fresh si cele mai noi tendinte si idei in materie de nunti. Doritorii vor putea contracta pe loc servicii esentiale pentru ziua cea mare, chiar si cu discount-uri considerabile, vor putea degusta torturi si prajituri sau vor putea proba rochia de mireasa si tinuta pentru ceremonie pentru a vedea ce stil li se potriveste.
In plus, acestia vor putea alege din oferta extrem de variata invitatii si marturii, verighete din aur alb, galben ori rose, dar vor avea si ocazia sa vizualizeze albumele si portofoliile celor mai renumiti fotografi si videografi prezenti la targ, idei pentru coregrafia de nunta sau pachete pentru luna de miere. In plus, vor putea admira desavarsitele amenajari si decoratiunile prezentate de expertii florali in culoarea anului sau tematici de nunta cat mai diverse, iar locatiile de nunta vor fi prezente pentru a le oferi mirilor detaliile referitoare la variantele de meniu.
Cei mai buni specialisti in domeniu din judetul Suceava si nu numai vor fi la targ pentru a-i consilia pe viitorii insuratei in legatura cu ce este nou, ce se poarta, ce se potriveste cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat si tot ce au nevoie pentru ca nunta, sa fie exact asa cum o viseaza.
"Chiar daca mai sunt de pus la punct ultimele detalii, ori trebuie aleasa o intreaga gama variata de servicii la targul de nunti din incinta Shopping City Suceava, dorintele viitorilor miri vor prinde contur.Se anunta o editie plina de surprize si noutati, detalii pe pagina de facebook - Trend Mariaj!", au precizat reprezentantii Shopping City Suceava


foto 1: Targul de Nunti de la Shopping City Suceava se organizeaza intre 14 -17 februarie ! foto 2: Targul de Nunti de la Shopping City Suceava se organizeaza intre 14 -17 februarie !foto 3: Targul de Nunti de la Shopping City Suceava se organizeaza intre 14 -17 februarie !foto 4: Targul de Nunti de la Shopping City Suceava se organizeaza intre 14 -17 februarie !foto 5: Targul de Nunti de la Shopping City Suceava se organizeaza intre 14 -17 februarie !
Stiri asemanatoare:

medic UPU Suceava  Atentie! Numarul cazurilor de gripa din judet aproape s-a dublat intr-o saptamanaAtentie! Numarul cazurilor de gripa din judet aproape s-a dublat intr-o saptamana
Cazurile de gripa inregistrate in judet s-au dublat in ultima saptamana fata de cea precedent. Astfel, intre 28 ianuarie...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+