Tiberius Bradatan vrea ca experienta administrativa acumulata in ultimii ani sa o foloseaca in calitate de primar al Sucevei VIDEO

de: www.informatiata.ro
Translate in English
05.05.2016

Acesta a tinut sa raspunda celor care spun in ultima vreme ca un medic ar trebui sa ramana in cadrul profesiei sale si sa ajute bolnavii, declarand ca un medic poate sa faca si administratie, ca el nu mai este medic practician de 3 ani de zile de cand ocupa functia de director medical, ci face parte din echipa manageriala a celei mai moderne unitati spitalicesti din judet.

Candidatul PSD la Primaria Suceava, urgentistul Tiberius Bradatan, director medical al Spitalului Judetean, a anuntat joi ca intra in concediu pentru a se dedica in totalitate campaniei electorale in vederea castigarii alegerilor din luna iunie. Bradatan a explicat ca experienta administrativa acumulata in ultimii 3 ani la Spitalul Judetean Suceava si realizarile din acest spital, unul din cele mai moderne si mai dotate din tara la acest moment, l-au facut sa se inscrie in competitia pentru fotoliul de primar al Sucevei. Tiberius Bradatan a tinut sa raspunda celor care spun in ultima vreme ca un medic ar trebui sa ramana in cadrul profesiei sale si sa ajute bolnavii, declarand ca un medic poate sa faca si administratie, ca el nu mai este medic practician de 3 ani de zile de cand ocupa functia de director medical, ci face parte din echipa manageriala a celei mai moderne unitati spitalicesti din judet. Candidatul PSD a precizat ca in ultimii ani, cu sprijinul Guvernului Ponta, al ministrului Banicioiu dar si al Consiliului Judetean, s-au facut investitii mari la spital, un exemplu in acest sens fiind extinderea si reabilitarea Unitatii de Primire a Urgentelor, investitie la care si el a contribuit ca membru al echipei manageriale a spitalului. Tiberius Bradatan a explicat ca doreste sa aplice acest model de succes si la nivelul administratiei locale, astfel incat sucevenii sa se simta respectati cand vin la Primarie si sa li se resolve promt solicitarile. Candidatul PSD la Primaria Suceava a declarat ca in ultimii 12 ani evolutia municipiului Suceava a fost blocata si orasul nu s-a mai dezvoltat iar acum este momentul pentru o schimbare.


Stiri asemanatoare:

Alexandru Baisanu, presedinte ALDE Suceava  Baisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor. videoBaisanu acuza PNL de manipulare josnica in ce priveste votul pentru majorarea alocatiilor copiilor.
Presedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a tinut sa explice in cadrul unei conferinte de presa cu anume a...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+