Tractor cuprins de flacari, la Horodnic de Jos

de: www.informatiata.ro
Translate in English
13.12.2017

Flacarile au izbucnit in interiorul garajului, iar cauza probabila a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Incendiu la o gospodarie din Horodnic de Jos, luni dimineata. Militarii Detasamentului de Pompieri Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Horodnic de Jos, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau un tractor agricol si acoperisul unui garaj(hala), cu pericol de propagare la intreaga constructie. Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ o ora. Au ars tractorul in proportie de 70%, acoperisul halei pe 10 metri patrati, un cauciuc de la o combina agricola si un cauciuc de la un alt tractor. S-a degradat un aparat de sudura.Flacarile au izbucnit in interiorul garajului, iar cauza probabila a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat hala si utilajele din interior.


Stiri asemanatoare:

foto arhiva O tanara a intrat cu bicicleta direct intr-o masinaO tanara a intrat cu bicicleta direct intr-o masina
O tanara a intrat cu bicicleta direct intr-o masina. Accidentul a avut loc, duminica dimineata, pe DJ 290 din comuna Ver...

Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+