Un adolescent de 15 ani din Vicovu de Sus a ajuns la spital in urma unui accident de munca

de: www.informatiata.ro
Translate in English
21.11.2018

Un adolescent de 15 ani, din orasul Vicovu de Sus, a ajuns la spital in urma unui accident de munca. Incidentul s-a petrecut marti dupa amiaza intr-o societate comerciala de pe raza satului Falcau, comuna Brodina.
Tanarul in timp ce lucra in hala de pavaj, langa un utilaj tip vibropresa, a fost prins intre bratul si stalpul de rezistenta al utilajului, suferind leziuni la nivelul capului.
Adolescentul a fost transportat la Spitalul Municipal Radauti in vederea acordarii de ingrijiri medicale unde a fost diagnosticat cu "traumatism cranio cerebral", fiind transferat ulterior la Spitalul Judetean Suceava, pentru continuarea investigatiilor medicale.
In acest caz au fost sesizati politistii dar si reprezentantii ITM Suceava.
Politistii au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de "nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca", "vatamare corporala din culpa", si "neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca".


Stiri asemanatoare:

Chivotul Sfant inainte si dupa licitatie Plangere penala dupa ce Chivotul Sfant al Sinagogii din Siret a fost scos la licitatie in Israel FOTPlangere penala dupa ce Chivotul Sfant al Sinagogii din Siret a fost scos la licitatie in Israel FOT
Plangere penala dupa ce Chivotul Sfant al Sinagogii din Siret a fost inlocuit cu un fals, iar originalul a fost scos la ...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+