Wizz Air introduce un nou serviciu. Clientii vor putea bloca pretul unui bilet timp de 48 de ore

de: www.informatiata.ro
Translate in English
16.08.2017

Wizz Air a lansat incepand de miercuri un nou serviciu pentru clientii sai denumit Fare Lock, ce va permite pasagerilor sa "blocheze" pretul si pachetul de servicii pentru zborul selectat, pentru 48 de ore.
-Fare Lock este un serviciu inovator care le ofera pasagerilor Wizz posibilitatea de sa-si asigure un tarif selectat pentru o perioada de 48 de ore cu o taxa de 14 Ron(3 EUR)/segment/persoana.
-Fare Lock este disponibil pentru rezervarile realizate cu mai mult de sapte zile inainte de data plecarii sau cu data primului zbor in cazul unui zbor dus-intors.
-Fare Lock este disponibil pe wizzair.com si poate fi utilizat pentru rezervari de zbor de dus/sau zbor de intoarcere si pentru mai multi pasageri. Zborurile selectate, precum si numele sau numarul de pasageri nu pot fi modificate in raport cu tariful garantat dupa plata Fare Lock.
-Pentru a finaliza rezervarea la pretul garantat de Fare Lock, clientii Wizz trebuie sa plateasca intreaga suma a tarifului cu cardul sau folosind creditul din contul MyWIZZ, in termen de 48 de ore, prin accesarea paginii My Bookings.
-Daca rezervarea nu a fost finalizata in 48 de ore de la utilizarea serviciului Fare Lock tariful rezervat va fi anulat automat.
Beneficii
-Pasagerii Wizz pot obtine acum cu usurinta cel mai mic tarif disponibil pe orice zbor Wizz(in functie de disponibilitate, descrierea serviciului o puteti gasi aici: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/fare-lock) pana cand isi planifica intreaga vacanta.
-Zborurile selectate cu Fare Lock nu vor fi vandute si pretul nu se va schimba timp de 48 de ore.
-Fare Lock are un pret fix, indiferent de zbor, perioada sau pachet ales.


Stiri asemanatoare:

 Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme linSotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme lin
Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, Victor Maniliuc, considera nedrept ca autorul accidentului a fost elibe...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+