Wizz Air nu mai tarifeaza bagajele mari de mana

de: www.informatiata.ro
Translate in English
19.07.2017

Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mana cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus in pretul biletului.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, anunta ca nu va mai percepe un tarif aditional pentru bagajul mare de mana adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, incepand cu 29 octombrie 2017. Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mana cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus in pretul biletului. Modificarea reprezinta o crestere cu 50% a volumului bagajului in comparatie cu dimensiunea anterioara acceptata gratuit la bordul aeronavelor. Pasagerii ce vor calatori pe si din 29 octombrie si care deja au platit taxa pentru bagajul mare de mana direct prin canalele Wizz Air(wizzair.com website, aplicatia WIZZ app sau call center ) vor primi ramburs 120% din pretul platit, in conturile lor WIZZ. In chestionarele privind satisfactia clientilor, mai mult de 80% dintre pasageri(cercetare de piata realizata de Kantar-Hoffman pentru Wizz Air intre aprilie 2016 si iulie 2017) au acordat companiei Wizz Air un punctaj foarte mare in ceea ce priveste experienta la bord, deschiderea si profesionalismul angajatilor. Wizz Air este receptiv in permanenta la sugestiile venite din partea pasagerilor, de aceea compania considera ca noua politica privind bagajele de mana va imbunatati si mai mult experienta de calatorie alaturi de WIZZ. Tot miercuri, compania aeriana anunta lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit WIZZ Priority. Valabil de astazi pe toate zborurile companiei, WIZZ Priority include:
Prioritate la imbarcare
Pasagerii pot lua cu ei la bord inca un bagaj mic de mana(cu dimensiuni maxime de 40x30x18 cm).Din 29 octombrie o garantie ca bagajul mare de mana se poate lua la bordul aeronavelor(garantia este, de asemenea, valabila si pentru pasagerii care si-au achizitionat WIZZ Go, WIZZ Plus si WIZZ Privilege Pass)."Anuntul de astazi subliniaza angajamentul Wizz Air de a furniza in permanenta o experienta foarte buna pasagerilor la fiecare pas al calatoriei lor. Wizz Air se mandreste cu solutii de software usor de utilizat, cu tehnologia de ultima generatie si eficienta flotei noastre, precum si cu servicii excelente la bord si cu profesionalismul angajatilor. Depunem eforturi pentru a ne asigura ca experienta WIZZ de calatorie este cat mai usoara si lipsita de griji posibil, asadar faptul ca nu vor mai exista taxe pentru bagajul mare de mana pe toate zborurile companiei din 29 octombrie nu face decat sa intareasca angajamentul nostru fata de aceasta misiune", a declarat Jozsef Varadi, Wizz Air Chief Executive Officer.


foto 1: Wizz Air nu mai tarifeaza bagajele mari de mana
Stiri asemanatoare:

 Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme linSotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme lin
Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, Victor Maniliuc, considera nedrept ca autorul accidentului a fost elibe...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+