Ziua Portilor Deschise la Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi Falticeni

de: www.informatiata.ro
Translate in English
05.04.2016

Cei interesati vor avea posibilitatea sa se informeze asupra ofertei educationale a scolii(numarul de locuri pentru fiecare serie de elevi, conditii de participare la concurs, modulele/competentele dobandite pe timpul scolarizarii, perspective de dezvoltare profesionala).

La sediul Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi "Petru Rares" Falticeni se va organiza si desfasura in zilele de 19 si 20 aprilie, intre orele 09.00 - 14.00, "Ziua Portilor Deschise", activitate inscrisa in cadrul programului "Scoala altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun!".
Cadrele didactice, elevii, precum si toti doritorii vor putea viziona in amfiteatrul scolii filmele de prezentare institutionala si vor vizita spatiile de cazare si de invatamant. De asemenea, cei prezenti vor putea vedea tehnica auto, armamentul, echipamentul tactic, precum si laboratoarele din dotarea scolii. Cei interesati vor avea posibilitatea sa se informeze asupra ofertei educationale a scolii (numarul de locuri pentru fiecare serie de elevi, conditii de participare la concurs, modulele /competentele dobandite pe timpul scolarizarii, perspective de dezvoltare profesionala).


Stiri asemanatoare:

 Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme linSotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, revoltat ca soferul a fost eliberat - El doarme lin
Sotul jandarmeritei ucise pe trecere de pietoni, Victor Maniliuc, considera nedrept ca autorul accidentului a fost elibe...
Cele mai citite stiri 5 zile:
Fii Informat !
sageata
informatiaTa.roon Google+