A alunecat pe gheață dar a spus că a suferit un accident rutier pentru a fi dus cu ambulanța la spital. Este isprava unui bărbat de 52 de ani, din Rădășeni.

Un bărbat care s-a lovit la picior după ce a căzut pe gheață a solicitat intervenția ambulanței spunând că a suferit un accident rutier pe o stradă din cartierul Ițcani.

Gestionarul unei benzinării a sesizat la 112 că în peco a venit o persoană care a spus că a fost victima unui accident rutier și are nevoie de o ambulanță.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care l-a fost transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar: ,,contuzie genunchi stâng”.

Fiind vorba despre un accident rutier, pe fir au intrat polițiștii. Fiind audiat, rănitul a declarat faptul că în timp ce se deplasa de la gara Ițcani spre Gara Burdujeni, a alunecat pe gheață, a căzut și s-a lovit la piciorul stâng.

După ce s-a ridicat, bărbatul s-a deplasat la benzinărie și deoarece nu avea cu ce să meargă la spital a spus că a fost victima unui accident rutier.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here