Accidente în lanț la Bosanci, unde vineri după amiază, în doar câteva ore au fost surprinse de camerele de supraveghere două accidente.

Doi șoferi grăbiți și care nu au acordat prioritate de trecere au provocat două accident la Bosanci, în decurs de câteva ore. În ambele cazuri impactul a fost unul violent, însă nu au fost victime.

Cele patru vehicule implicate au fost avariate.

Cel mai grav accident din cele două s-a produs pe strada Alexandru cel Bun, la interesecţia cu Strada Victoriei. Un bărbat de 47 de ani, din judeţul Braşov, a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe această stradă, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi.

Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 28 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, face un apel către localnici să fie mai atenți în trafic pentru a evita producerea unor astfel de evenimente rutiere.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here