Accident rutier la Pătrăuți după ce o mașină a derapat din cauza cauciurilor uzate. Vehiculul a ajuns pe contrasens iar acolo a lovit în plin un alt autoturism, care circula regulamentar.

Accident rutier cu un doi răniți și două mașini grav avariate, la Pătrăuți, marți dimineață, pe DN 2.Două persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale la fața locului după care au fost transportatr la spital.

Mașina care a derapat, în condițiile unui carosabil umed, tratat cu antiderapant, avea pneurile uzate, a transmis DRDP Iași. Răniții sunt cei doi șoferi.

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat pe un sens, zeci de minute.

Șoferul care a produs acest accident rurier este un bărbat de 43 ani, din sat Plopeni, oraș Salcea. Acesta, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DN 2, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat și a pătruns pe contrasens. Acolo mașina acestua a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Audi, care rula din direcția Rădăuți spre Suceava, condus de un șofer de 33 ani,din comuna Cândești, jud. Botoșani.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here