polițiști, sursă foto România Liberă

Polițiștii au împărțit amenzi la o petrecere ilegală după ce unul dintre participanți a sunat la 112. Este vorba despre un bărbat care a reclamat că a fost agresat.

Sâmbătă, la orele 23:37, lucrătorii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, au fost sesizați de un bărbat din comuna Pojorâta prin apel SNUAU 112 despre faptul că a fost lovit în timp ce se afla la o petrecere de majorat sărbătorită la Casa Adela din Izvoarele Sucevei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, în timp ce se afla în parcarea pensiunii Casa Adela, unde se afla în calitate de invitat la o petrecere de majorat, pe fondul unui conflict spontan Tiron Florin a fost lovit de către doi tineri pe care îi cunoaște, ambii din comuna Tudora, județul Botoșani.

La fața locului, au fost identificate 20 de persoane, care au fost sancționate contravențional pentru neportul măștii, iar organizatorul petrecerii, cât și administratorul localului au fost sancționați pentru organizarea petrecerii, având în vedere contextul pandemiei de COVID 19.

Bărbatul agresat a depus o plângere penală, sens în care a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.