Angajat de la o firmă de cablu rănit după ce un șofer a lovit cu mașina scara pe care se afla acesta. Accidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, la Vicovu de Jos.

Sâmbătă, la ora 14.10, un bărbat de 55 ani, din comuna Vicovu de Jos, conducea  autoturismul Ford pe strada Dispensarului din localitate.

La un moment dat, într-o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul volanului și a acroșat o scară metalică sprijinită de un stâlp de susținere a energiei electrice.

Pe scara respectivă se afla un muncitor de la firma RDS-RCS. În urma impactului muncitorul a căzut de pe scară suferind leziuni.

Rănitul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „contuzie călcâi bilateral picior drept și picior stâng”.

Conducătorul auto a plecat de la fața locului imediat după producerea evenimentului, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Fugarul a fost identidicat în scurt timp. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit în acesct caz dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

 

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here