Băiatul rănit grav în accidentul de la Gura Humorului a murit în spital. Acesta a fost grav rănit, pe 9 martie, când a fost lovit de o mașină.

„Cu sufletul îndurerat anunțăm trecerea in neființă a celui ce a fost Georgel Macovei, sportiv al clubului nostru la secția rugby U12. Condoleanțe familiei greu încercate!”, este mesajul transmis de reprezentanții Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului, instituție unde activa copilul.

Băiatul de 12 ani a transferat de la Spitalul Județean Suceava în stare gravă la Spitalul de Copii din Iași după ce a fost grav accidentat, la Mănăstirea Humorului.

El a fost lovit în plin de un autoturism BMW condus de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate.

Accidentul rutier s-a petrecut joi, în zona Centrului de Informare Turistică din Mănăstirea Humorului.

Conform polițiștilor, minorul traversa strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure atunci când a fost lovit în plin de mașină.

În urma impactului violent, copilul a suferit grave leziuni, inclusiv interne. El a fost transportat mai întâi la spitalul dun Gura Humorului iar apoi la Spitalul Județean Suceava.

După ce l-au stabilizat, medicii suceveni au decis trasferarea băiatului la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași, acesta având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

Șoferul a fost verificat cu etilotestul, la locul accidentului, iar rezultatul a fost negativ.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.