Un bărbat a căzut mort într-un local din Rădăuți, în timp ce discuta cu fratele său. Polițiștii fac acum cercetări.

Marți, la orele 15:30, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați de către echipajul  SMURD din cadrul ISU Suceava-Detașamentul de Pompieri Rădăuți, județul Suceava, cu privire la faptul că au intervenit în cazul unei persoane în stop cardio respirator care ulterior decedat, cazul fiind considerat medico-legal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că rădăuțeanul de 70 de ani se afla în biroul din incinta unui local, unde discuta cu fratele său.

La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău și a căzut de pe scaunul pe care era așezat, pe podea.

La fața locului a intervenit și un echipaj de ambulanță din cadrul SMURD Rădăuți, care nu a mai putut face nimic pentru bărbat. S-au efectuat în zadar manevre de resuscitare pentru ca în final să se constate decesul acestuia.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu s-au observat urme de violență și nici elemente care să creeze suspiciuni cu privire la deces.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii  de „ucidere din culpă”, ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii din cadrul BIC Rădăuți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.