Bărbat cu arsuri și intoxicat cu fum după ce a incendiat resturi vegetale. Incidentul s-a petrectu luni după amiază, în municipiul Suceava.

Marți, la orele 14:57 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel unic SNUAU 112 de către un sucevean despre faptul că la data și ora mai susmenționată în timp ce a dat foc unei grămezi de vegetație uscată, incediul s-a extins către o porțiune de grădină ce aparține unui alt vecin.

În încercarea de a stinge focul, bărbatul a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței și ușoară intoxicație cu fum.

Rănitul a fost preluat în scurt timp de către un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații.

La fața locului s-a deplasat în scurt timp un echipaj de pompieri care au localizat și lichidat focul. Din procesul verbal de constatare al acestora, s-a constatat faptul că focul a distrus aproximativ 5000 metri pătrați de vegetație uscată, cu pericol de propagare.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că suceveanul, în timp ce a încercat să ardă vegetație uscată de pe terenul său, a observat că focul se extinde, iar în încercarea de a-l stinge a suferit arsuri la nivelul feței.

În cauză cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă” și „ distrugere din culpă”.

În ultimele 14 de ore, 40 de incendii de vegetație au fost înregistrate în județul Suceava.

Ca urmare a acestor incendii au fost afectate: 30 ha vegetație uscată, două anexe, o locuință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.