Bărbat găsit înecat în pârâul Soloneț. A mers să joace șah cu un amic dar nu s-a mai întors acasă.

Polițiștii au deschis dosar penal de cercetare în cazul unui bărbat găsit înecat.

âmbătă noapte, la orele 23.48, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o localnică din comuna Pârteștii de Jos cu privire la faptul că soțul nu a venit acasă și nici nu poate lua legătura cu el.

Femeia a declarat faptul că soțul ei în vârstă de 69 de ani, s-a deplasat în după amiaza zilei de sâmbătă, la o persoană din localitate, pentru a juca șah.

În jurul orei 22.30, văzând că soțul nu revine la domiciliu, l-a contactat telefonic pe amicul bărbatului, care i-a spus faptul că soțul ei a plecat spre domiciliu.
Î
În timp ce lucrătorii de poliție se deplasau spre locuința apelantei, în momentul în care se aflau pe podul din fier suspendat, construit peste albia pârâului Soloneț, au observat la lumina lanternei, în albia pârâului, un material textil de culoare galben.

Trecând pe celălalt mal al pârâului, la o distanță de circa 50 de metri în aval de pod, agenții au putut observa cadavrul unei persoane de sex masculin, care nu dădea semne vitale, acesta fiind ancorat în niște crengi.

La fața locului a fost solicitat sprijin angajaților ISU Suceava, care au procedat la scoaterea din albia pârâului a acelui cadavru. Defunctul a fost identioficat în persoana bărbatului dat dispărut de soție.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de ambulanță, care nu a putut decât să constate decesul celui în cauză.

Fiind efectuată examinarea vizuală a cadavrul, nu au fost identificate urme de lovire sau zgâriere care ar fi putut produce decesul acestuia. Din verificările efectuate, a reieșit că defunctul a fost văzut în jurul orei 23.00 la un bar situat pe raza satului Pârteștii de Jos, de unde a cumpărat două sticle cu vin și părea a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului, urmând a fi efectuată necropsia acestuia. A fost sesizat Serviciul de Medicină Legală Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea din culpă.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here