Bărbat găsit înecat într-un pârâu, la Slatina, după ce a căzut de pe o punte. Este vorba despre un bărbat de 59 de ani care locuia chiar în zonă.

Marți, la ora 18.17, SPR 7 Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic din Slatina, despre un bărbat găsit îneca în pârâul Ciumârna din aceeași localitate.

Persoana găsită decedată avea 59 ani și locuia de unul singur în apropierea locului în care a fost găsit.

Din discuțiile purtate cu persoanele aflate la fața locului, a reieșit faptul că miercuri acesta a efectuate lucrări în gospodăria unei femei, în acest timp consumând și băuturi alcoolice, după care, în jurul orei 15.00, a plecat spre locuința sa, care se afla în apropiere.

În jurul orelor 18.00, el a fost găsit decedat în albia pârâului Ciumârna, aflat în apropierea casei sale, acesta căzând de pe o punte de la înălțimea de circa 2 metri, punte ce avea o singură balustradă de protecție pe partea dreaptă.

Persoana decedată era cunoscută ca fiind consumator frecvent de băuturi alcoolice, acesta lucrând cu ziua pe la vecini, pentru a se întreține.

Totodată, acesta era cunoscut ca având afecțiuni medicale, căzând de mai multe ori pe jos în urma pierderii echilibrului. La fața locului a ajuns un echipaj de Ambulanță de la Fălticeni, care a constatat decesul.

Cadavrul nu prezenta leziuni. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here