medicină legală, sursă foto stopinfractori.ro

Bărbat găsit mort în propria casă, în condiții suspecte. Acesta a fost găsit de un nepot care a trecut în vizită.

La 09.01.2022, orele 21.11, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un localnic despre faptul că l-a găsit mort în propria casă pe unchiul său, un bărbat de 52 ani.

În baza sesizării, echipajul de poliție format din lucrători din cadrul Poliției Orașului Salcea și Postul de poliție Siminicea, s-au deplasat la fața locului, constatându-se că cele sesizate se confirmă.

În jurul orei 21.00, când nepotul a venit la domiciliul unchiului său pentru a vedea ce face, deoarece de pe data de 05.01.2022 nu a mai răspuns la telefon, l-a găsit decedat în dormitor.

Soba pe bază de gaz funcționa iar în interior sub efectul termic, deformat întrerupătorul, tabloul electric si alte materiale din plastic ce se aflau în încăpere. De asemenea, ușile imobilului erau încuiate.

Echipajul medical SMURD sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului, fără a se mai impune manevre de resuscitare.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, polițiștii urmând să stabilească circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.