Bărbat din Straja mort de căldură și găsit după trei zile. Omul a fost găsit întâmplător, pe un teren care îi aparținea și de pe care aduna fân.

Mort de caldură în timp ce lucra sub soarele dogoritor. Victima este un bărbat din Straja, care nu a mai putut fi contactat din data de 22 iunie.

Lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112, vineri, 25 iunie, cu privire la faptul că o femeie a identificat pe un teren cu fânaț din comuna Straja, cadavrul unui bărbat.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au demarat cercetări. A resieșit că bărbatul locuia singur și că în cursul zilei de 22 iunie, acesta s-a deplasat la terenul său cu scopul de a lucra.

La data de 22 iunie, la ora 15.00, acesta a discutat telefonic cu fiica sa și de atunci nimeni nu a mai știut nimic de el.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate urme de violență, bărbatul fiind însă cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace. Sub cadavru a fost identificată o greblă. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul.

Acesta a muncit în aer liber la temperaturi foarte ridicate, fapt ce i-a fost fatal, având în vedere și afecțiunile cardiace de care suferea.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here