Bărbat mort după ce a băut un pahar de rachiu de fructe. Băutura era făcută chiar de bărbat, în propria găspodărie.

Joi, la ora 20.39, polițiștii din Preutești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Dolhești, despre faptul că fratele său, în vârstă de 73 ani, a băut rachiu de fructe și se simte rău.

Polișiștii dar și cadre de la SMURD au ajuns la fața locului. Cei de la SMURD l-au găsit pe bătrân în stop cardio respirator și au început manevrele de resuscitare. Totodată au chemat în sprijin un echipaj de ambulanță cu medic – care a venit la fața locului și a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul persoanei.

A reieșit din cercetări că joi bărbatul a tăiat lemne în curtea casei sale, iar în jurul orei 16.00 a mers la fratele său- care locuiește alături, având la el o sticlă cu rachiu din fructe făcut acasă.

Cei doi au consumat aproximativ 100 de grame de rachiu fiecare. În jurul orei 17.00, bărbatul de 73 de ani a mers la locuința sa pentru a se odihni însă a început să se simtă rău iar în jurul orei 19.00 rudele au sunat la 112 solicitând un echipaj de ambulanță.

În urma examinării victimei nu au fost identificate leziuni traumatice, iar familia a declarat că nu are dubii cu privire la cauza decesului.

A fost întocmită fișă de intervenție de către echipajul de ambulanță, din care reiese că Stănescu Ion a decedat în urma unui stop-cardio respirator.

S-a luat legătura cu medicul de familie, la care persoana se află în evidență iar acesta a declarat faptul că va elibera certificat constatator al decesului.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here