Bărbat mort după ce a fost lovit de cal, în timp ce împingea căruța. Tragedia s-a petrecut luni, la Liteni-Rotunda.

Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată telefonic, luni după miază, de către un echipaj de ambulanță cu privire la un bărbat mort după ce a fost lovit de cal, pe raza satului Rotunda, oraș Liteni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului. A fost identificată persoana decedată ca fiind numitul Vezeteu Nicolae, de 72 ani, cu domiciliul în orașul Liteni, sat Rotunda, pe un drum sătesc din satul Rotunda.

S-a stabilit că luni, în jurul orelor 15:30, un bărbat din localitate transporta cu atelajul hipo proprietate mai mulți saci de cartofi. La un moment dat, în timp ce atelajul hipo se deplasa pe un drum sătesc, în rampă, un cunoscut, care se afla în zonă, a intenționat să îl ajute pe căruțaș să împingă atelajul hipo.

În timp ce bărbații împingeau căruța și îndemnau cabalina să tragă, la un moment dat, calul l-a lovit cu copita spate dreapta pe bărbatul care a vurt să dea o mână de ajutor. Acesta a fost lovit în zona pieptului.

În urma loviturii primite, bărbatuș a căzut inconștient, aspect care a determinat solicitarea echipajului de ambulanță la fața locului.

Cu ocazia deplasării la fața locului a ambulanței, personalul medical a constatat decesul bărbatului, în fișa de urgență prespitalicească fiind consemnată ora decesului 16:28, iar la rubrica diagnostic prezumtiv : stop cardio-respirator neresuscitabil.

Trupul bărbatului lovit de cal a fost preluat și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.

Polițiștii au deschis dosar penal cu privire la infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here