Bărbat rămas încarcerat după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un imaș.

Marți, la ora 16:54, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat este încarcerat în urma răsturnării cu un utilaj tractor pe un imaș de pe raza comunei Șaru-Dornei, loc denumit Sărișoru Mic.

Polițiștii s-a deplasat la fața locului și au demarat cercetări.

A rezultat că persoana vătămată deține o suprafață de 2 hectare fânat și pășune. În cursul zilei de marți, acesta s-a deplasat pe terenul său cu un utilaj tractor care tracta un atelaj hipo.

Bărbatul a încărcat dintr-o stivă material lemnos respectiv molid, mesteacăn și plop, necesare încălzirii locuinței și pentru efectuarea unor reparații ale gardului împrejmuitor, urmând a le transporta la domiciliu.

În acele împrejurări, după ce a parcurs aproximativ 50 metri din locul încărcării deplasându-se în aval, la efectuarea unei manevre de viraj la dreapta, el a pierdut controlul asupra utilajului condus, care s-a răsturnat.

Bărbatul aflat la volan a fost prins și imobilizat sub ansamblul tractor. Cel în cauză a fost scos de sub tractor de către fratele său, pe care l-a contactat telefonic, solicitându-i ajutor în acest sens.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde în urma consultației i s-a stabilit următorul diagnostic: ”policontuzionat prin cădere accidentală cu tractor. El a rămas internat.

În cauză nu s-au constatat încălcări ale legislației în domeniul silvic cu privire la transportul și exploatarea materialului lemnos.

S-a întocmit dosarul de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here