foto arhivă, accident bicicletă

Biciclist grav accidentat de un cal scăpat de la căruță. Accidentul a avut loc marți la amiază, în jurul orei 11.20.

Un bărbat aflat pe bicicletă a fost accidentat de un cal, pe un drum comunal din Arbore după ce cabalina s-a desprins și a pornit în galop către domiciliu. Proprietarul său circula cu căruța, când s-a produs o defecțiune la vehicul, și cabalina a reușit să fugă.

După ce a parcurs circa 450 de metri, când a ajuns pe DC 42C, pe podețul peste râul Clit, calul a surprins și accidentat un bărbat de 54 ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă, în aceeași direcție.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat de o ambulanță SAJ la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul vehiculului cu tracțiune animală a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite, biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, dar i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here