sursa foto:editia.ro

Scandalagiu calmat de polițiști cu spray-ul lacrimogen și încătușat în stradă. S-a întâmplat joi seară, la Frătăuții Noi.

Un bărbat de 48 de ani și-a agresat soția și atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, chemați de femeie, acesta i-a înjurat. El a fost în final calmat de polițiști cu spray-ul lacrimogen.

La beție, individul și-a lovit soția de 44 de ani și a făcut scandal. Bărbatul nu s-a supus somațiilor polițiștilor ajunși la fața locului, a refuzat legitimarea și conducerea la sediu, devenind agresiv în limbaj și în gesturi. Pentru a-l calma pe scandalagiu, polițiștii i-au pulverizat în față spray lacrimogen. Ulterior, bărbatul a fost încătușat și dus la sediul secției de Poliție.

Soția agresată a depus plângere penală și a solicitat emiterea unui ordinde protecție, motiv pentru care a fost completat formularul de evaluare a riscului, costatându-se că încauză există un risc iminent. Având în vedere aceste aspecte, s-a emis ordinul de protecție provizoriu. În cazuză s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cerectări sub aspeculcomiterii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here