sursa foto:editia.ro

Scandalagiu calmat de polițiști cu spray-ul lacrimogen și încătușat în stradă. S-a întâmplat joi seară, la Frătăuții Noi.

Un bărbat de 48 de ani și-a agresat soția și atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, chemați de femeie, acesta i-a înjurat. El a fost în final calmat de polițiști cu spray-ul lacrimogen.

La beție, individul și-a lovit soția de 44 de ani și a făcut scandal. Bărbatul nu s-a supus somațiilor polițiștilor ajunși la fața locului, a refuzat legitimarea și conducerea la sediu, devenind agresiv în limbaj și în gesturi. Pentru a-l calma pe scandalagiu, polițiștii i-au pulverizat în față spray lacrimogen. Ulterior, bărbatul a fost încătușat și dus la sediul secției de Poliție.

Soția agresată a depus plângere penală și a solicitat emiterea unui ordinde protecție, motiv pentru care a fost completat formularul de evaluare a riscului, costatându-se că încauză există un risc iminent. Având în vedere aceste aspecte, s-a emis ordinul de protecție provizoriu. În cazuză s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cerectări sub aspeculcomiterii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here