Construcții modulare din rezerva de stat, aduse la spitalele din județ pentru triajul pacienților cu COVID.

Prefectura Suceava a anunțat miercuri că, în urma solicitărilor unităților sanitare din județ, au ajuns în județul nostru 6 construcții modulare tip container, urmând ca joi să mai ajungă încă 4 asemenea construcții.

Containerele sunt destinate extinderii punctelor de triaj observațional/epidemiologic pentru populația afectată de manifestarea riscului epidemiologic SARS-CoV-2 – adulți și copii, pentru organizarea unor puncte farmaceutice provizorii în cadrul unităților medicale, pentru asigurarea asistenței medicale specializate, respectiv pentru dezechiparea, decontaminarea și dezinfecția personalului medical angrenat în gestionarea riscului epidemiologic generat de pandemia de COVID-19.

Acestea provin din rezerva de stat a României și au fost obținute în urma solicitării adresate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, Administrației Naționale a Rezervelor de Stat.

Prefectura Suceava mulțumește Guvernului României pentru acest ajutor acordat în triajul pacienților infectați cu SARS COV 2.

De buna desfășurare a transportului și a instalării echipamentelor s-au ocupat subprefectul județului Suceava, Alexandru Salup, vicepreședintele Consiliului Județean Niculai Barbă, locotenent colonel Florin Crăciun – șeful Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale a județului Suceava și Directorul medical al Spitalului Județean Suceava – dr. Siriopol Dimitrie.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here