Creștere semnificativă a numărului de pasageri de pe Aeroportul Internațional Suceava, în primele trei luni ale acestui an. Conform președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-au înregistrat 78.674 de pasageri. Este cu 16,6 % mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut, și cu 68,3 % mai mult față de trimestrul I al anului 2017. Cursele internaționale regulate spre Londra, Milano, Roma și Bologna au înregistrat 67.975 de pasageri, iar zborurile interne spre Otopeni, 10.357. ”Estimăm că până la finele anului în curs, vom înregistra peste 400.000 de pasageri. Mai amintim de suplimentarea zborurilor spre Londra/Luton cu 3 frecvențe pe săptămână începând din luna septembrie. De asemenea, Duminică, 7 Aprilie 2019, va debuta sezonul estival pentru cursele charter de vacanță spre Hurghada/Egipt, operată de Air Bucharest”, a spus Flutur.
În acest an vor fi deservite 4 destinații de vacanță de pe aeroportul sucevean: Antalya/Turcia (5 frecvențe săptămânale, începând din 23 Mai până în 27 Septembrie), Bodrum/Turcia (în fiecare zi de Vineri, începând din 7 Iunie până în 20 Septembrie), Hurghada/Egipt (în fiecare zi de Duminică, începând din 7 Aprilie până în 27 Octombrie) și Monastir/Tunisia (în fiecare zi de Miercuri, începând din 12 Iunie până în 9 Octombrie).
”Vreau să reamintesc, foarte important, includerea noii destinații, Memmingen/Germania, din 17 iunie 2019, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.
În acest context, îmi face o deosebită plăcere să anunț că am invitat partenerii noștri de la Schwaben, pe actualul și pe fostul președinte al Consiliului Regional Schwaben, să efectueze o vizită în județul Suceava, cu ocazia inaugurării primei curse aeriene pe ruta Memmingen–Suceava și Suceava-Memmingen, acțiune concretizată și ca urmare a demersurilor pe care conducerile celor două regiuni, Suceava și Schwaben, le-au făcut încă din anul 2017”, a precizat președintele CJ Suceava.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here