Cristian Șologon, fost subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, cu o experiență de 15 ani în administrația publică și candidat PSD Suceava pentru Senatul României, a criticat dur guvernarea PNL în cadrul unui interviu acordat pentru Informatiata.ro. Acesta spune că PSD vine în fața românilor cu un Program de Guvernare foarte bine structurat, conceput de specialiști din toate domeniile. Șologon declară că în perioade de criză este nevoie de un guvern de stânga și de măsuri de protecție socială.

“PSD a lăsat România pe creștere economică. Din tigrii Europei la Dezvoltare, acum suntem codași”, a explicat Cristian Șologon.
El a subliniat că atunci când PSD a plecat de la guvernare România avea o creștere economică de 5,6% și un deficit bugetar de 2,8 la sută iar acum, din cauza “ guvernării incoerente a PNL” suntem pe ultima poziție în UE din punct de vedere economic, avem angajate cele mai mari împrumuturi și un deficit bugetar din două cifre.

Fostul subsecretar de stat în Ministrul Dezvoltării spune că perioada de pandemie a fost gestionată dezastruos de guvernul PNL din cauză că în ministere au fost numiți “oameni care nu aveau pregătirea necesară și capacitate de decizie” și de aceea, din punct de vedere economic, România este în declin vizibil, declin confirmat și de instituțiile europene.

Cristian Șologon este de părere că statul trebuie să investească în asemenea momente și să ofere sprijin firmelor dar și cetățenilor de rând, să investească și să ofere protecție socială, și pe acești doi piloni a fost fundamentat Programnul de Guvernare propus de PSD pentru următorii 4 ani.

Candidatul PSD Suceava pentru Senatul României acuză că, de un an de zile, de când liberalii se află la guvernare, PNL a pus interesul electoral înaintea intereselor cetățenilor, că s-au luat măsuri în ideea de a câștiga electorat și că în primăvară, când pandemia de COVID-19 amenința toată Europa, implicit și România, liberalii aveau un singur obiectiv major – acela de a organiza alegeri anticipate. Cristian Șologon a reamintit că bugetul Sănătății a fost tăiat de liberali cu 23% chiar sub amenințarea pandemiei.

Șologon a declarat că președintele Klaus Iohannis dă vina tot pe PSD, pe greaua moștenire, “dar măsurile haotice luate de un guvern incoerent ne-au adus în declin economic”.

Cristian Șologon spune că PSD-ul are soluții pentru ieșirea din acestă criză și pentru asigurarea unui trai mai bun în România prin măsuri ferme, propuse de specialiști.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here