Modul de alegere a fixativului este recomandat de experții în hairstyling. Acesta depinde de o serie de variabile, iar indicația corecta poate proveni doar de la cei care au o experiență foarte mare în ceea ce privește îngrijirea parului.

Spumă, gel sau … fixativul clasic? Cum să alegeți fixativul pentru părul dvs. este un lucru important, iar tipurile de produse de styling sunt mai multe decât credeți.

Va fi necesar să faceți alegerea în funcție de tipul de coafură, indiferent dacă este strânsă sau liberă, în funcție de natura părului dvs. și, de ce nu, și de obiceiurile dvs.

Produse de styling găsiți cu ocazia Black Friday la Cosmetice de păr.

Cum se alege fixativul

Alegeți fixativ dacă parul dvs. este lung sau chiar mediu spre lung. În realitate, chiar și părul de lungime medie poate avea nevoie de fixativ în comparație cu alte produse de styling.

Pentru a vă fixa în mod natural părul fără a-l îmbâcsi, puteți opta pentru un fixativ volatil din silicon, care oferă o prindere mai ușoară.

Dacă vreți să dați părului puțin volum, pulverizați fixativul în timp ce stați cu capul în jos, apoi ridicați-vă părul și modelați coafura și, în cele din urmă, un ultim spray pentru ultima fixare.

Folosiți fixative de calitate, precum cele de la L’Oreal.

Amintiți-vă: dacă nu doriți ca părul să se îmbâcsească, va trebui sa țineți fixativul la cel puțin 30 cm distanță.

Este important sa pulverizați fixativul înainte de a folosi uscătorul de păr, pe părul umed, și apoi continuați cu periajul: astfel coafura va rezista mai mult.

Dacă este vorba de menținerea unei netezimi perfecte, atunci produsul trebuie aplicat pe lungimea și vârful părului, evitând pulverizarea directă pe rădăcină, mai ales dacă aveți un scalp sensibil.

Fixarea cocului, de exemplu, necesită aplicarea fixativului în timpul creației coafurii: creați o despărțire laterală sau pieptănați părul înapoi, apoi începeți netezirea cu peria și realizați o coadă într-o poziție care nu este prea joasă pe ceafa.

Apoi aplicați fixativul atât pe cap, cât și pe lungimea părului strâns și apoi continuați cu rotirea cozii în jurul elasticului. În cele din urmă, fixați totul cu agrafe pe care le veți ascunde în par, dar întotdeauna dați-i un ultim puf de fixare stropind un pic de fixativ.

Gelul

Gelul este produsul care a fost la modă ani de zile și încă este. Acest produs este foarte practic, dar este mai ales o “scurtătură” perfectă pentru coafare.

Este foarte ferm în fixare și cu el puteți crea stiluri lucrând fiecare fir cu propriile mâini. Nu uitați că gelul trebuie încălzit între degete înainte de aplicare.

Acordați atenție dozei: o cantitate cât un sâmbure de caisă va fi bună, altfel veți avea doar păr lipicios. Pentru a menține gelul mai mult timp, acesta trebuie aplicat pe părul umed. Dacă pielea dvs. este grasă, atunci este mai bine sa alegeți spuma.

Spuma de par

Are o prindere mai ușoara decât gelul și fixativul puternic și poate fi folosită chiar dacă aveți păr fin. Dacă aveți pielea delicată, totuși, chiar și spuma trebuie aplicată doar pe vârfuri. Dacă intenția dvs. este să adăugați volum, aplicați spuma pe părul umed, proaspăt spălat, și apoi uscați cu uscătorul cu difuzor.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here