Curse anulate sau reprogramate pe Aeroportul Suceava din cauza ceții dense, în cursul zilei de luni – 23 ianuarie.

Au fost anulate inițial cursele Wizz Air Suceava – Treviso şi Suceava-Charleroi, pasagerii fiind transferați cu autocarele la Aeroportul Iași, de unde vor decola spre destinațiile lor.

Tot din cauza conditiilor meteo nefavorabile s-a anulat cursa Ryanair Suceava- Bergamo. Conform directorului Aerportului Suceava – Ioan Măriuța, pasagerii vor fi cazaţi la hotel în luni seară, cursa fiind reprogramată pentru marți, 24 ianuarie, cu decolare la ora 14:30.

De asemenea, aeronava companiei Ryanair a decolat de la Târgu Mureș direct spre Milano (Bergamo).

 

 

Zborul companiei Wizz Air de la Suceava către Bruxelles (Charleroi) a fost reprogramat pentru ora 18.00, dacă ceața se va ridica.

Zborul companiei Ryanair de la Milano (Bergamo) către Suceava a fost rerutat spre Aeroportul Târgu Mureș iar pasageriivor fi transportați cu autocarele la Suceava.

„Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

De asemenea, reamintim pasagerilor că vor fi informați pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informari atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio”, a transmis Ioan Măriuța. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.