De beat ce era, un șofer s-a chinuit să sufle de 6 ori în aparatul etilotest. Bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiști după ce un alt șofer a sunat la 112.

Un șofer a suflat de 6 ori în aparatul etilotest dar, de beat ce era, nu a reușit să o facă bine și nu s-a putut stabili concentrația de alcool în aerul expirat.

Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 de un șofer de 35 ani, din Hunedoara, cu privire la faptul că, se deplasează pe raza comunei Dumbrăveni, spre Botoșani, iar în fața sa un autoturism circulă sinuos și conducătorul auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

La ieșirea din comuna Dumbrăveni spre Botoșani, la circa 2 kilometri, au fost oprite cele două autoturisme respectiv, cel al apelantului și autoturismul care circula în fața sa.

S-a procedat la legitimarea conducătorilor auto, stabilindu-se identitatea acestora. Unul din șoferi, de 58 ani, din comuna Brăiești, județul Botoșani, mirosea a alcool.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Salcea pentru a fi testat cu aparatul etilotest.

Deși a suflat de circa 6 ori, din cauza stării în care se afla dar și pentru că nu a respectat indicațiile polițistului, nu s-a putut stabili concentrația de alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiții individul a fost condus la Spitalul Județean Suceava ,unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit pe numele acestuia dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Oferta SAVCOM 7-13 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here