Descindere a mascaților la Primăria Șcheia, vineri dimineață. Polițiștii rutieri și cei de la Intervenție Rapidă au ridicat documente ce vizează un drum din satul Sfântu Ilie.

Descindere a mascaților la Primăria Șcheia în dosarul uni grav accident rutier, cu trei răniți, din care unul rămas infirm pe tot restul vieții. Două mașini s-au ciocnit violent pe o stradă în Sfântul Ilie, o parte din vina producerii accidentului având și Primăria Șcheia.

Drumul respectiv a fost betonat de primărie, însă fără a se face marcaje a lucărilor, așa cum era normal. Mai mult, drumul era mult prea îngust și cele două mașini s-au ciocnit în plin, șoferii neavând unde să tragă pe dreapta. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, din care una foarete grav.

Accidentul rutier a avut loc în vara anului 2019. Din luna septembrie a anului trecut polițiștii de la rutieră au solicitat Primăriei Șcheia documente despre modul în care a fost modernizat drumul, dar nu le-a primit. Asta în condițiile în care Primăria Șcheia poartă o paret din vină pentru porducerea accidentului.
Așa se face că mascați și cadre de la Poliția Rutieră au descins la această insituție și au ridicat documnetele necesare finalizării dosarului respectiv.

Primarul comunei Șcheia. Vasile Andriciuc a declarat că vineri, în cadrul descinderii, a pus la dispoziția polițiștilor toate documentele solicitate (vezi declarație video).

Descindere a

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here