Educatoare de la o grădiniță din Bosanci, arestată după ce a agresat sexual trei fetițe. Este vorba despre o suceveancă ce locuiește în cartierul Obcini și care este căsătorită și are și ea copii.

Femeia ar fi atins în zona intimă trei fetițe pe care le avea în grijă la grădinița din Bosanci. Totul a ieșit la suprafață după ce un părinte revoltat i-a dat foc la mașină femeii.

La data de 06.12.2021, educatoarea a sesizat faptul că autoturismul proprietate parcat în fața blocului a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestata pentru 30 de zile.

Tot vineri au fost continuate cercetările in cauza din data de 12.01.2022 când o elevă de 14 ani a a fost victima unor avansuri cu tenta sexuală și a unui comportament indecent și provocator din partea unui bărbat de 59 de ani.

După continuarea cercetărilor, polițiștii au dispus reținerea barbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței competente care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.