O fată moartă și alte două la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în propria casă. Tragedia s-a petrecut duminică în comuna Baia, satul Bogata.

O fată moartă și alte două la spital din cauza monoxidului de carbon degajat de o sobă. Cele trei minore locuiau împreună, fata mai mare fiind mătușa celor mai mici. Fata de 16 ani avea în grijă două surori, de 8 și 12 ani, ai căror părinți sunt plecați în străinătate.

Bunica celor două surori locuiește la câteva case distanță iar duminică după amiază a mers să vadă ce fac nepoțelele. Le-a găsit pe acestea dar și pe mătușa lor inconștiente în casă. Vecinii au sunat la 112.

La fața locului au ajuns cadre de la SMURD, Ambulanță dar și polițiștii – care au demarat cercetări. Fatei de 16 ani i s-au efectuat zeci de minute manevre de resuscitare, însă în zadar. Medicii au declarat în final decesul. Cele două surori au fost și ele resuscitate și stabilizate și transportate de urgență la spital.

Cel mai probabil, cele trei s-au intoxicat de la o sobă în care au pus lemne umede și care a degajat mult fum. Soba era amplasata în holul casei. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here