medicină legală

Femeie găsită moartă în propria locuință, pe strada Jean Bart din Suceava. Aceasta a zăcut fără suflate timp de două zile până când concubinul a sunat la 112 din cauză că nu reușea să ia legătura cu femeia.

Femeie găsită moartă în propria locuință, vineri la amiază, după ce concubiniul său a sunat la 112 și a reclamat că aceasta nu răspunde la telefon şi la uşă de două zile.La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a procedat la forţarea uşii. Femeia a fost găsită căzută în baie, fiind constatat decesul acesteia.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a rezultat că femeia locuia la adresa respectivă împreună cu concubinul, care însă era plecat de câteva zile la gospodăriape care o are în comuna Ipoteşti. Bărbatul a precizat că a vorbit ultima dată la telefon cu concubina sa în seara zilei de 21.10.2020, după care din data de 22.10.2020 acesta nu i-a răspuns toată ziua la telefon. Tocmai de aceea bărbatul a venit vineri la Suceava să vadă ce se întâmplă. El a sunat la 112 după ce a încercat să intre în locuință însă nu a reușit întrucât uşa era încuiată cu cheia pe dinăuntru.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, la examinarea cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Persoana decedată nu se află în evidenţele vreunui medic de familie ca suferind de anumite afecțiuni. Cadavrul a fost transportat la morgaSpitalului Judeţean Suceava, în vederea efectuării necropsiei. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here