Femeie intoxicată cu formol după ce a băut lichid dintr-o sticlă pentru a vedea ce e acolo.

O femeie de 29 de ani, din Comănești, a ajuns marți dimineață la spital intoxicată cu formol după ce, din curiozitate, a gustat dintr-o sticlă găsită pe când făcea curat prin casă.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în jurul orei 10.20, femeia, în timp ce făcea curățenie în cămara imobilului, a găsit un recipient din plastic de 0,5 litri în care se afla în cantitate de aproximativ 50 ml un lichid de culoare albă.

Fiind curioasă ce conține recipientul respectiv, tânăra a gustat din conținut, ingurgitând o cantitate redusă din respectivul lichid.

Soțul femeii a declarat polițiștilor că femeia se afla singură în imobil, iar în momentul în care a intrat în locuință, aceasta i-a relatat cele întâmplate, spunându-i că se simte rău.

Bărbatul a apelat SNUAU 112 solicitând un echipaj de ambulanță. El a declarat că în respectivul recipient se afla formol, recipient pe care îl are de aproximativ 2 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul S.A.J. Gura Humorului, care a preluat și transportat femeia la U.P.U. Suceava pentru investigații medicale suplimentare, diagnosticând-o prezumtiv cu intoxicație voluntară cu formol.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here