Fetiță de 4 ani rănită după ce și-a prins o mânuță în șișcorniță. Incidentul s-a petrecut marți după amiază, în jurul orei 16,45.

Lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un localnic din Berchișești, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 4 ani, și-a prins mâna în șișcorniță.

Polițiștii au identificat-o pe mama băiețelului. Ea a declarat verbal faptul că în timp ce se afla la domiciliu, la un moment dat, s-a deplasat într-o anexă cu intenția de a hrăni animalele, fiind însoțită fiul ei.

În timp ce femeia punea furaje animalelor, minorul a rămas nesupravegheat pentru câteva momente. Atunci băiețelul s-a deplasat la o șișcorniță care nu era pusă în funcțiune, amplasată în interiorul anexei și a introdus mâna stângă în interiorul șișcorniței, în zona rolelor zdrobitoare. El a fost rănit la o mână.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, ocazie cu care minorul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului și diagnosticat cu ,,plagă deget arătător mână stângă prin zdrobire”, iar după acordarea de îngrijiri medicale nu s-a impus internarea acestuia.

Nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni.
I
ncidentul urmează a fi adus la cunoștință lucrătorilor din cadrul Compartimentului de Asistență Socială – Primăria comunei Berchișești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.