Până pe 15 octombrie se vor finaliza lucrările la ruta alternativă Suceava-Botoșani, al doilea tronson, strada Apeductului. Anunțul a fost făcut miercuri de către primarul Sucevei, Ion Lungu.
Edilul a explicat că odată cu finalizarea acestor lucrări vor putea fi folosite, până la finalizarea tronsonului nr. III, viaduct peste Calea ferată, două variante provizorii pentru autoturisme de pe strada Mirăuți cu ieșire în DN 29 la Școala generală Plopeni cu trecere peste Calea ferată la nivel (fosta haltă Lisaura), cu o lungime de 7,2 Km din care: 4,7 km drum asfaltat(parțial betonat) și 2,5 km nemodernizat.
De asemenea.. o variantă pentru traficul greu cu trecere pe la gara Văratec și ieșire în DN 29 la moară la Salcea, cu o lungime de 10,8 Km, din care 6,9 km asfaltat (parțial betonat) și 3,9 km nemodernizat.
Totodată se lucrează la montarea stâlpilor pentru iluminat public care va fi pus în funcțiune la 1 noiembrie.
„Vom balasta împreună cu comuna Salcea drumurile nemodernizate să fie funcționale.
În ședința de Consiliu local din această lună vom aproba indicatorii tehnico-economici la Sensul giratoriu intersecție Calea Unirii cu Traian Vuia, pe care dorim să-l finalizăm până la sfârșitul anului.
Sperăm ca până în anul 2024 să terminăm varianta total asfaltată a Rutei Alternative cu ieșire în DN 29 la fosta Avicola Burdujeni, cu finanțare din PNI Anghel Saligny”, a precizat Ion Lungu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.