Flăcări până la cer, la Râșca. Casă făcută scrum într-un incendiu, miercuri noapte.

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca, au intervenit cu 3 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Râșca. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la întreaga construcție, generalizat, pe osuprafață de aproximativ 60 mp. Vorbim de flăcări până la cer, acre se puteau observa de la kilometri distanță.

Incendiul a fost lichidat după două ore. Locuința a ars în totalitate, cu bunurile din interior (obiecte de mobilier, materialetextile, aparate electronice și electrocasnice și altele).Flăcările au izbucnit de la tabloul electric al casei, din cauza unui arc electric (scânteieelectrică), produs de un conductor (electric) defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime însă o familie a rămas fără acoperiș în prag de iarnă. Locuința se afla într-un loc izolat, departe de alte construcții, astfel încât nu a fost pericol de propagare a flăcărilor, ne-a declarat Alin Găleată – purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here