Fonduri suplimentare pentru spitalele COVID de la Fălticeni și Siret. Banii au fost alocați de Consiliul Județean Suceava.

Luni, deliberativul județean Suceava, convocat în ședință de îndată, a aprobat alocarea de noi sume pentru două spitalele din județ aflate în lupta cu pandemia de COVID-19. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Suceava – Gheorghe Flutur.

Astfel, s-a alocat suma de 500.000 lei municipiului Fălticeni, pentru Spitalul Municipal Fălticeni, și 300.000 lei orașului Siret, pentru Spitalul de Boli Cronice Siret.

Sumele vin în sprijinul solicitărilor primite de la Primăria Municipiului Fălticeni și de la Primăria Orașului Siret și vor contribui la dotarea spitalelor cu materialele și echipamentele necesare gestionării situației epidemiologice deosebite în care ne aflăm.

Pentru Spitalul din Fălticeni, Consiliul Județean Suceava a mai acordat 800.000 de lei dar nu a fost suficient, banii vor fi folosiți pentru materiale și echipamente necesare gestionării sistemului de lupta împotriva coronavirusului.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here